english deutsch magyar
NÉVNAP
Ma 2018. április 26. (csütörtök) van,
Álmi, Álmos, Chaplin nevű kutyák és Álmi, Álmos, Marcell nevű cicák ünneplik névnapjukat. Sok boldogságot kívánunk!
DERECSKEI ÁLLATBARÁTOK

Az allatkucko.hu üzemeltetője a

Derecskei Állatbarátok Közhasznú Egyesülete

HÍRLEVÉL

Értesülj legfrissebb híreinkról, újdonságainkról: iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozom!

KÖSZÖNET

NCA - Nemzeti civil alapprogram

Honlapunk a Nemzeti Civil Alapprogram támogatásával jött
létre.

KAPCSOLAT - Vendégkönyv
Név:
E-mail:
(Nem jelenik meg az oldalon)
Város:
Biztonsági kód:
(a két szám összege)
3 meg 2 =
Szöveg:
Menyhart Csilla (Teglas)
 2012-04-13 | 17:57
A facebook-on keresztül kerültem erre az oldalra. Szetneztem a gazdikeresö kutyusok között, bar nalunk most teljes a letszam, anyagilag nem tudunk meg egy kutyat vallalni. Foto es leiras alapjan beleszerettem Lustiba, ugyhogy többször is visszajöttem az oldalra, megnezni rola a kepeket. Verzik a szivem, hogy nem fogadhatom en örökbe. Kivanom neki, hogy ne sokaig maradjon a menhelyen, es remek gazdahoz kerüljön ez a gyönyörü kutyus.
Kiss Zoltán (Derecske)
 2012-04-06 | 17:14
Sziasztok! Ingyen kínálok fajtatiszta Puli kölyköket! A kutyák egészségesek,aktívak és éberek.Egészségügyi könyvel rendelkeznek,féregtelenítve voltak.
Érdeklődni,Kiss Zoltán,Derecske.Dózsa György u. 32,
Telefon: 54/410-165, vagy 30/613-4834.

A fényképeket megtekintheted az alábbi linken.
http://derecske.olx.hu/ingyen-puli-neked- iid-322981295


Kaiser Anikó (Budapest)
 2012-01-28 | 14:43
Sziasztok!

Trixicicát december 29-én fogadtuk örökbe Tőletek. 4 hét távlatából ideje egy kis helyzetjelentésnek: a kisasszonyt azóta átkereszteltük Lilire, amire lassacskán már hallgat is :)

A kezdeti időszak elég nehézkesen indult, mivel kibérelte magának az ágy alatti üres teret, így hozzáférni nemigazán tudtunk. Simogatni csak akkor lehetett, mikor a hordozójában tért nyugovóra, akkor viszont éltem a lehetőséggel, és kihasználtam minden pillanatot, hogy hozzá lehet érni :) Egyébként hébe-hóba láttuk csak, mikor előjött enni. Viszont ahogy barátkozott az új környezettel, úgy lehetett szépen lassan játszani vele.

DE! Kb. két héttel ezelőtt fordult egyet a világ, és egyik pillanatról a másikra a kis drága szinte kikövetelte magának a simogatást. Gondolom rájött, hogy biztonságban van, és neki milyen jó érzés az, ha beindul a doromboló gépezete.
Meg kell jegyeznem, hogy Lilike nagyon sok extrával rendelkezik: a legszembetűnőbb a kis bandzsi szemei, a fülei (az utsó 1-2 mm visszahajlik), a feje búbján található egy szem vörös pötty, a bocitarka talppárnák, lábfejnél való bújás-dorombolás-elvágódás kifejlesztése, édesen csipogó hang (ami inkább emlékeztet kismadárra, mint cicára).

Most már szépen fedezi fel a lakás többi zugát is, éjjelenként aktívoskodik vagy mozdíthatatlanná fekszi a takarómat, térfigyelő rendszert játszik az ablakban. Egy téren nem sikerült még változást előidézni nála: közeledésre, gyors mozgásra megijed és szalad vissza az ágy alá.

Mindent összevetve egy rendkívül bájos, szeretetre méltó, csendes kislányt kaptunk. Köszönjük szépen, és kitartást kívánok nektek, valamint sok-sok gazdis cicust-kutyust.
Finta Anett (Debrecen)
 2012-01-26 | 18:40
Örülök, hogy még vannak ilyen szervezetek:)! Mi is írtunk nem rég önöknek, remélem a talált kutyus amiről a képet küldtük is olyan szerencsés lesz mint akikről a képeket az oldalukon láttunk.
Üdv Finta Anett
Gurzó Mónika (Debrecen)
 2011-11-17 | 07:12
Sziasztok!
Nagyon szeretnénk megköszönni a párommal,hogy vigyáztatok Kittire(4 nap múlva Bellára kereszteltük át),amig nem mentünk érte!Első héten nagyon csendes,visszahúzódó kutyus volt,de a múlt héten kibontakozott a személyisége.Rosszcsont,imád a másik kutyánkkal rosszalkodni,séta közben nagyokat futkároznak,és szétszedik a lakást minden nap,de ez egyáltalán nem baj,mert mindkettőjüket imádjuk!Hatalmas szundigépezet,az alvási pozitúrák mindegyikét ismeri,és édesen dünnyög ha felébred!Sokkal jobb étvágya van,mint Kiminek!Adtunk neki egy becenevet is:Puding!Ezt azért kapta,mert mikor felvesszük elereszti magát,nem úgy mint Kimi,és olyan kis folyós meg puha olyankor!De majd a futkározástól megerősödik.A fürdetést se veti meg,szépen áll,és közben nyüsszög mikor a vakarózós részhez érünk.
Egyszóval imádjuk,ész köszönjük szépen mégegyszer a munkátokat!
Móni és Krisztián
Bella és Kimi
Panni
 2011-10-26 | 16:50
sziasztok! örökbe lehet még fogadni Summert? mit kell tennem érte?
Fülöp Csaba (ÚJIRAZ)
 2011-09-24 | 10:41
Kedves Állatbarátok!
Pedró nevű kiskutyánkat 09.21-én hoztuk el tőletek, nagyon kedves ragaszkodó kutyus nagyon sok örömöt szerez számunkra,mi is megpróbálunk számára lehető legjobb körülményeket biztosítani.Nagyon szépen köszönjük áldozatos munkátokat,melynek során mi is találhatunk egy igaz barátot.
Állatbarátok (Derecske)
 2011-08-08 | 11:23
Kedves Réka!

Macit a menhelyen is nagyon csendes, nyugodt kutyának ismertük meg. Nagy türelemmel viselte megpróbáltatásait, hiszen sérülten, teljesen kimerülten, csontsoványan érkezett hozzánk.
Köszönjük, hogy igazi otthont biztosítatok számára! Boldog gazdis életet Maci!
Állatbarátok (Derecske)
 2011-08-08 | 11:18
Kedves Menyhárt Csilla!

Szerintünk is szégyenletes dolgok történnek az állatokkal. Először is a kutya gazdája szégyellheti magát, amiért utcára került az állat amiért felelősséget kellene vállalnia. Aztán a gépkocsi vezetője, aki elütötte a kutyát, de továbbhaladt segítségnyújtás nélkül. Szégyellhetik magukat az arra haladó emberek, akik több napja elfordítják fejüket.
Köszönjük, hogy vette a fáradságot és próbált a kutyának segíteni.
Ha nem rajtunk töltötte volna ki a korábbi eredménytelen telefonhívások miatti dühét és elmondja pontosan miről van szó, valamint bennünket is hagy szóhoz jutni, talán a kutya számára hasznosabb lett volna.
Állatbarátok (Derecske)
 2011-08-08 | 11:07
Kedves Erika!

Nick már régóta várja az igazi gazdit, így örömmel vettük érdeklődését. Nick-kel meg tudnak ismerkedni közelebbről menhelyünkön. Ha kölcsönös szimpátia alakul ki Önök és a kutya között és biztossá válik az örökbefogadás, akkor természetesen nem adjuk másnak örökbe míg kertes házba költöznek.
Szerintünk is nagyon aranyos kutya!
 
Előző | 1. oldal | 2. oldal | 3. oldal | 4. oldal | 5. oldal | Következő
2010 - 2018 © allatkucko.hu Minden jog fenntartva